Aj toto je dôvod prečo vyhral Kotleba

24. novembra 2013, poslanec, Nezaradené

Kópia statusu jedného z voličov Kotlebu ,ktorý napísal dva dni pred voľbami:

Zajtra idem voliť. Zdá sa , že sa stanem nacionalistom a možno až fašistom . Ospravedlňujem sa vopred tým ,ktorí moju voľbu pochopia ako podporu extrémizmu ,alebo schvaľovanie fašizmu. Budem voliť pána Kotlebu. Nemám vlastne na výber. Keď nepôjdem , tak urobím to čo som neurobil ešte nikdy. Za mňa by rozhodoval niekto iný , a to nepripustím . Keď pôjdem , tak mám len dve možnosti. Voliť pána Maňku a to teraz nebudem . Rád by som mu svojim nie ( bohužiaľ ide to len tým , že dám áno pánovi Kotlebovi) dal najavo , že viac rozpráva ako skutočne pre BBSK urobil. Za svoje pozitíva vydáva skutočnosti , ktoré on určite neovplyvňoval , a napriek tomu boli pozitívne. To čo môže ovplyvniť to mnohokrát nefunguje. Hovoriť o tom , že nemá bilboardy a zároveň na každom zadnom okne autobusov sa usmieva Maňka . Pán Maňka a to Vám vozia reklamu zadarmo? “ Kecanie “ o cestách a chodníkoch ,ktoré sa začali opravovať pár dní pred voľbami a to možno len preto , lebo nebolo isté či po voľbách výber opravujúcich firiem už nebude ovplyvňovať niekto iný . Pán Maňka treba sa zaujímať a ovplyvňovať to čo do BBSK prinesie skutočný bussines. Letisko treba riešiť . Propagovať krásny kraj a kultúru v ňom . Konečne prestať financovať školy ,ktoré generujú nezamestnaných a financovať tie ,ktoré podporujú výrobné kapacity kraja. Načo sú nám stovky kuchárov, čašníkov,cukrárov,… bankárov……. kde sú technické profesie? Prestaňte rozprávať o slobode rozhodovania jedinca ,že môže sám rozhodovať čo chce študovať. To síce môže , ale keď sa rozhodne pre kraj ( Slovensko) nepotrebné profesie , tak nech sa ide učiť tam kde nakoniec skončí v Rakúsku, v Taliansku ,alebo niekde na lodi … Tých nech si vychovajú tam kam v konečnom dôsledku chodia robiť .
Zajtra je jedinečná možnosť ukázať aj nevoličom ,že svojimi hlasmi môžu zvoliť hocikoho , len treba ísť voliť. Sedieť doma a nadávať? To nepomôže nikomu.
Pán Kotleba ,prajem Vám aby ste dostali dosť hlasov ,ale len preto aby si národ uvedomil , že veci môže ovplyvniť . Vždy to začína voľbami a potom aktivitou občanov . Zároveň by som si prial Vaše víťazstvo ako poučenie pre všetkých , že aj človek onálepkovaný ako nacionalista a……. sa bude musieť hýbať v rámci zákonov a ak to tak nebude ,tak sa dostane do „basy“ . Vaše víťazstvo by ukázalo ako funguje demokracia a zákonnosť . Ak vyhrá pán Maňka , tak to neuvidíme , pretože vlastní sa netrestajú ,……